Skip to Content

Sjømatopplevelser med middag og båttur på Cornelius

Bestill nå! SJØMATOPPLEVELSER MED MIDDAG OG BÅTTUR PÅ CORNELIUS

Råbar

Vi kan på det varmeste anbefale vårt nye konsept RÅbar som start på kvelden på Cornelius. Her får du smake på arter du kanskje ikke visste fantes, og i hvert fall ikke visste at var mulig å spise. Vi introduserer mindre brukte skjellarter, og viser gjestene hvordan de åpnes og hvordan de kan tilberedes. Alle disse artene finnes i havet i nærområdet vårt. Eksempler kan være teppeskjell, kuskjell, o-skjell, kråkeboller og norske flatøsters. Selv synes vi ofte at det aller beste er å nyte skjellene RÅ. Derfor har vi valgt å kalle konseptet vårt RÅbarRÅbaren kan bestilles som et tillegg til valgt meny. Det varer ca. 30 minutter, og er en ypperlig "appetittvekker" for det gjestene har i vente utover kvelden. Som alltid styres smakene og kokkens tilpasninger av vær og vind. Forbered dere på en RÅ sjømatopplevelse!  Pris kr. 250,- per gjest inkluderer foredrag og smaksprøver. 
 

Middag

Meteorologisk meny. Inspirert av dagens vær, kjøkkensjefens sinnsstemning, og sjømat i sesong. Tilberedt med nyskapende matlagingsteknikker og en genuin lidenskap for sjømat. Hos oss er det råvarekvaliteten som står i fokus, og menyen endres daglig i takt med tilgangen på råvarer. Meteorologisk meny består som regel av skalldyr til forrett, fisk til hovedrett og en sesongbasert dessert. 

5-retters meteorologisk meny inkludert båttransport kr. 1145,- per gjest

Råbar Vi kan på det varmeste anbefale vårt nye konsept RÅbar som start på kvelden på Cornelius. Her får du smake på arter du kanskje ikke visste fantes, og i hvert fall ikke visste at var mulig å spise. Vi introduserer mindre brukte skjellarter, og viser gjestene hvordan de åpnes og hvordan de kan tilberedes. Alle disse artene finnes i havet i nærområdet vårt. Eksempler kan være teppeskjell, kuskjell, o-skjell, kråkeboller og norske flatøsters. Selv synes vi ofte at det aller beste er å nyte skjellene RÅ. Derfor har vi valgt å kalle konseptet vårt RÅbarRÅbaren kan bestilles som et tillegg til valgt meny. Det varer ca. 30 minutter, og er en ypperlig "appetittvekker" for det gjestene har i vente utover kvelden. Som alltid styres smakene og kokkens tilpasninger av vær og vind. Forbered dere på en RÅ sjømatopplevelse!  Pris kr. 250,- per gjest inkluderer foredrag og smaksprøver. 

Middag

METEOROLOGISK SKALLDYRTÅRN

Minimum 2 personer

For deg som foretrekker hovedvekt av skalldyr anbefaler vi vårt Meteorologiske Skalldyrtårn. Råvarene på tårnet varierer i tråd med tilgjengelighet, eksempler kan være o-skjell, østers, kamskjell, sjøkreps med mere. Videre serverer vi signaturretten vår, strandkrabbesuppe.  Også her styres smakene og kokkens tilpasninger av sinnsstemning, vær og vind. En varm sommerdag serveres en lettere suppe, mens kokken gjerne er raus med krydder og chilli når høstens stormer herjer som verst. Helt til slutt serverer vi klassikere som for eksempel reker, blåskjell og krabbe.

Meteorologisk Skalldyrtårn inkludert båttransport kr. 1245,- per gjest

Meteorologisk Skalldyrtårn deluxe inkludert båttransport & hummer kr. 1595,- per gjest

Sesongens dessert kr. 145,- per gjest

Back to top